Familjerätt

Familjerätt handlar ofta om frågor inom olika familjesituationer som till exempel vårdnadstvister, vem som äger vad, vad du får göra med din egendom, eller hur man delar upp egendom vid en separation.

Ombud i flera ärenden

Med lång erfarenhet och bred kompetens erbjuder vi på Eskilstuna Advokatbyrå att vara ombud i flera olika ärenden som handlar om vårdnadstvister och boende- och umgängesfrågor som gäller barn. Ibland räcker det med en rådgivning och i andra fall kanske ärendet tas vidare av en familjejurist till domstol. Med hög service och trygghet i alla ärenden är vi noga med att ge dig hjälp genom hela processen.

Från tvister till rättsliga handlingar

Vi är också ombud i andra tvister som kan gälla exempelvis ekonomisk familjerätt, dödsfall, arvs- och testamentfrågor, äktenskapsförord, gåvotransaktioner och generationsskiften.

Vi upprättar även familjerättsliga handlingar och avtal såsom äktenskapsförord, testamente, bouppteckningar och bodelningar. Du kan därför känna dig trygg med att vända dig till oss oavsett vilket område inom familjerätten som berör just dig.

Hjälp genom hela ärendet

Alla mål ser olika ut och oavsett vilket kan vi hjälpa dig att processa på det sätt som bäst gynnar ditt mål. Vi arbetar alltid för att det ska bli så bra för dig som möjligt.

Kontakta oss för att få kompetent, juridisk hjälp genom hela ditt ärende – fyll i formuläret här till höger eller ring oss på 016 -12 01 12. Du kan även maila till info@eskilstunaadvokatbyra.se, vi svarar omgående. Vårt kontor är centralt beläget vid Fristadstorget i Eskilstuna.