Fastighetsrätt

Att investera i en bostad eller fastighet är alltid en stor affär som kräver både eftertanke och juridisk kunskap. Det är här fastighetsrätten kommer in i bilden. Vi på Eskilstuna Advokatbyrå har lång erfarenhet och bred kompetens inom ärenden som rör alla sidor av fastighetsrätt, på det viset kan vi ge våra klienter hög service och trygghet genom hela ärendet.

Du kan läsa mer om hur vi kan hjälpa dig i olika ärenden om tvister på sidan Affärsjuridik

Fastighetsrätt Eskilstuna – Från avtal till tvister

Vi ger våra klienter rådgivning och hjälper till med upprättande av avtal om överlåtelse av fastigheter, bostads- och hyresrätter och övriga frågor som gäller nyttjanderätt. Vi åtar oss även uppdrag i tvister som bland annat gäller fel i fastigheter och avtal mellan köpare och säljare, hyrestvister, och motsättningar mellan fastighetsägare och hantverkare m.m.

Hjälp genom hela processen

Du kan vända dig till oss för juridisk hjälp oavsett vad som än är aktuellt i just ditt ärende. Vi hjälper dig igenom hela processen från början till slut, för oss är det viktigt att det blir ett bra resultat för dig. Och vi processar alltid ditt fall så att det gynnar dig så mycket som möjligt. När du vänder dig till oss kan du därför räkna med personlig hjälp där vi ser till alla sidor av ditt ärende.

Främja ditt fall

Få juridisk hjälp som främjar ditt fall inom fastighetsrätt – fyll i formuläret här till höger eller ring oss på 016 -12 01 12. Du kan även maila till info@eskilstunaadvokatbyra.se, vi svarar omgående. Vårt kontor är centralt beläget vid Fristadstorget i Eskilstuna.